| 3 yorum ]



Son zamanlarda bloglara ilgi bir hayli artmış durumda.Haliyle haddinden fazla blog türedi (kimisi bedava kimisi paralı ). Bu aralar çoğu blogcunun üstünde kullandıkları sistemin(Wp,Blogger vs.) logosunun basılı t-shirtleri görünmekte.
Hala anlayamıyorum,acaba blog yazmayı sevdikleri ve sevdiklerini belli etmek istedikleri için mi giyiyorlar? Yoksa onlar için gelip geçici bir heves mi?
Şuan yorum yapmıyorum zamanla göreceğiz.

Düzenleme(29.08.2008) : En son zamana bırakmıştık,şimdi açıklığa kavuşturma vakti geldi.Aşağıda yorumumda da belirttiğim gibi ilk zamanlar bana anormal gelmişti blog t-shirti giymek ama şimdi anladım ki gelip geçici bir heves değil zevk meselesiymiş Henster'e de yorumu için teşekkür ediyorum,açıklığa kavuşturmamda yardımı dokunduğu için :)

3 yorum

Adsız dedi ki... @ 29 Ağustos 2008 21:20

Gelip geçici bir heves olsa blog yazmaktan vazgeçerdik. Ben veya diğer blogcular yıllardan beri blog yazdıkları için bu iş heveslikte çıkıp alışkanlığa hatta , mesleğe bile dönüşmeye başladı. Bırakta wordpress tsirtlerini gönül rahatlığıyla giysinler.

iyi çalışmalar.

Kabiliyet dedi ki... @ 29 Ağustos 2008 22:18

Aradan 2 hafta geçti yazıyı yazalı acaba editlesem mi diye düşünüyorum çünkü bende de başladı bu blog t-shirti giyme hevesi :)

sevgili @henster'in yorumunu da göz önüne aldığımda gelip geçici bir heves olmadığını anladım :)

Adsız dedi ki... @ 5 Eylül 2008 01:31

benim için zevkten çok öte blog yazamk.benim için blog=aylık 2000 ytl ye yakın gelir demek

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.