| 0 yorum ]

Bildiğiniz gibi Rapidshare çok popüler bir upload sitesi. Rapidshare'in popüler olmasının nedenlerinden birine değinecek olursam; Rapidshare'dan dosya çekerken internet hızınızı sonuna kadar kullanabiliyorsunuz .(Premiumunuz varsa tabi, diğer türlü kısıtlama koyuluyor.) Benim gibi vakti kısıtlı olanlar için iyi bir hizmet. Diğer denediğim upload sitelerinden bu verimi alamadım.

İnternetten bolca film ve oyun indiren arkadaşların yardımına Flashget programı yetişiyor. Flashget, hızlı bir dosya indirme yönetim programıdır. Alternatifi bol ama ben nedense bu programdan vazgeçemiyorum. Rapidshare'e yüklenmiş dosyaları Flashget ile indirebilmek için birkaç ayar yapmanız gerekiyor.
Flashget'i indirip kurduktan sonra programı açıp sırasıyla; Araçlar » Varsayılan indirme özellikleri adımlarını takip ediyoruz.


Karşımıza yukarıdaki resimdeki gibi bir pencere çıkacak. Bu pencerede sol tarafta ''Sunucuya oturum aç'' sekmesine bir tık atıyoruz. Daha sonra Premium bilgilerimizi yazıyoruz ve kaydediyoruz. Artık indirmek istediğiniz linkleri Flashget yardımıyla daha kolay ve hızlı indirebileceksiniz.

0 yorum

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.