| 3 yorum ]

Bu zamana kadar TTnet'in servislerinden pek memnun kalmayan biri olarak bu yeni servis çok iyi olacağa benziyor. Yeni servisin adı TTnet Web Tv.
Bu servis sayesinde internet üzerinden yüksek kalitede televizyon izleyebiliyoruz. İçerisinde şimdilik 43 kanal bulunmakta, yalnız üzülerek söylemeliyim şuan yayınları sadece Türk telekom çalışanları ve sınırsız internet kullanıcıları izleyebiliyor. Kanalları internet sitesinden ya da bilgisayarınıza indireceğiniz yazılım ile izleyebiliyorsunuz. Ayrıca sol tarafta izlemekte olduğunuz kanalın yayın akışını da görebiliyorsunuz. Web Tv uygulamasını izleyebilmek için bilgisayarınızda Microsoft Silverlight yazılımının kurulu olması gerekmekte. Eğer kurulu değil ise TTnet Web Tv internet sitesine girdiğinizde download penceresi açılacaktır, oradan kolayca yükleyebilirsiniz. Servis şuan test yayına başladı, kısa sürede daha da gelişip yaygınlaşacağına inanıyorum.

Buraya tıklayarak siteye ulaşıp, ''Kullanıcı Adı: Test Şifre: Test'' bilgileri ile siteye giriş yapıp test yayınını seyredebilirsiniz.

3 yorum

Adsız dedi ki... @ 29 Aralık 2009 12:07

senin gibi internetin benn..lazım olduğunda kesiliyosun...gerek kalmadığındada geri geliyosunn...nasıl bişeysin sen yaa uyuz oluyorum sana değiştircem senii uleennnn

NiqhtEmperoR15 dedi ki... @ 10 Şubat 2010 17:33

ne zaman aktıf olucak bu ?

Admin dedi ki... @ 11 Şubat 2010 18:12

@ilhami

Tam tarihi henüz belli değil.

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.