| 6 yorum ]


Bildiğiniz gibi Kabiliyet Blog'un ilk teması Wp Premium temasının blogger'a uyarlanmış haliydi.Wp premium temasındaki bozulmalar sebebiyle sessiz sedasız izac studio temasını kullanmaya başlamıştım.Aslında içime sinmemişti hem dardı hem de bazı tarayıcılarla uyumsuzdu.Dün ani bir kararla tema değişikliği yapmaya karar verdim.Wordpress teması olan arthemia'yı blogger'a uyarladıklarını gördüm,birçok blog arthemia temasını kullanıyordu,acaba bende kullansam mı kullanmasam mı ? Diye ikilemde kaldım.Tam o sırada Düşüngeç blog yazarı Tabuhan'ın ilginç eseri gözüme çarptı :) Siyah ve sarı renkli desenlerle ortaya hoş bir görüntü çıkmış.
Eser sahibi Tabuhan'dan izin alarak desenleri bizde kullanmaya başladık :) Sarı desen hoşuma gitti de siyahı pek beğenmedim.Bu aralar fazla vaktim olmadığı için temadaki eksikleri gideremiyorum.Haftaya tam anlamıyla bitmiş olur diye düşünüyorum.Tabii bu arada boş durmayıp yeni desen arayışı içerisine gireceğim :)

6 yorum

Adsız dedi ki... @ 19 Ekim 2008 15:43

Hayırlı ve Uğurlu olsun. Bloglarda İçerik kadar Tema da önemli bir unsur. Bunun için önce Tasarım özelleştirilmeli bloglarda.

Başarılar.

A.Burak Bal dedi ki... @ 19 Ekim 2008 23:35

Tema elbetteki çok güzel olmuş fakat Artemia yazısı halen neden orada duruyor?

Unknown dedi ki... @ 20 Ekim 2008 14:45

hayırlı olsun:) sonunda dediğime geldin ha:)

Admin dedi ki... @ 23 Ekim 2008 20:23

@Karbonizma

Teşekkür ederim.Arthemia yazısına gelecek olursak,sınavlar vs. derken fazla vaktim olmadığı için logo yapmaya ve temanın diğer eksikliklerini gidermeye vaktim olmuyor :)

@Ahmet

İzac Studio daha güzel gibi gelmişti ama senin lafına uyduk hadi hayırlısı :)

Adsız dedi ki... @ 20 Kasım 2008 20:25

Tema gerçekten güzelmiş.
Başarılarınızın devamını dilerim.

Kabiliyet dedi ki... @ 20 Kasım 2008 21:23

@Online Dizi

Teşekkür ederim.

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.