| 0 yorum ]


3G bant teknolojisinin ülkemizde gündem olduğu şu zamanlarda Sony’ den bir yenilik.C905 isimli bu model 3G teknolojisini destekliyor.Geçtiğimiz yaz 3G desteksiz sürümü ile kullanıcılara sunulmuştu.
Ne var ki Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde 3G desteği vermeyen bu model 2009 yılının ilk günlerinde Avrupa’da teknoloji reyonlarında yerini alacak.
Amerikalı kullanıcılar için kollarını sıvayan Sony mühendisleri 2009 yazı başında da Amerikan 3G bant sistemini destekleyecek C905 sürümünü pazara sunacak.
Ülkemizde de satışa sunulacak ürünün detaylı performanslarına gelirsek;
Yeni Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ Telefon
Gerçek dijital fotoğraf makinesi tasarımı, 8.1 megapiksel kamera ve Xenon flaş sayesinde tam bir dijital fotoğraf makinesi deneyimi.
Yüz tanıma fonksiyonu, oto-fokus, akıllı kontrast ayarı Smart Contrast ve görüntü dengeleyici özellikleriyle dikkat çekici fotoğraf kalitesi.
2 GB Hafıza Kartı (M2®) ile geniş bir anı arşivi.
Telefondan bilgisayara kolay aktarım için USB adaptörü (CCR-70).
Çizilmeye karşı korumalı mineral cam ekran ile yüksek kaliteli fotoğraf görüntüleme.
Wi-Fi™ (DLNA kullanarak) ya da ITC-60 TV çıkış kablosu - fotoğraf aktarımı.
A3 boyutuna kadar çözünürlük kapasitesinde internet sitesine fotoğraf yükleme.
GPS uyumlu fotoğraflar için geo-tagging ve navigasyon desteği bulunmakta.
Bu haberin muhatabı Samsung olduğunu düşünebiliriz. Son günlerde bolca reklamı dönen ve 8.0 megapiksel kamerası ile çekiciliği üzerinde taşıyan “INNOV8 i8510” modeline rakip olduğunu belirtmemize gerek yok.
Ancak bu iki markanın telefonlarını kullanmış bir kullanıcı olarak. Samsung’ un pil ömrünün daha uzun olduğunu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

0 yorum

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.