| 0 yorum ]

Uzun bir aradan sonra gündeme ve gündemdeki gelişmelere dair yazılarımızla devam ediyoruz. Bu paylaşımımızda sizlerle televizyon dünyasındaki değişimleri ve bu değişimlerin arka planlarını paylaşacağız. Önemli ve heyecanlı gelişmelerle dolu televizyon dünyası son zamanlarda daha hareketli günler geçirmeye ve bizleri daha fazla televizyon bağımlısı kılmaya devam ediyor.

İlk olarak uluslararası arenada bir dünya starı olan Fifty Cent'in Show tv ekranlarında Var Mısın Yok Musun programına katıldığından başlayacak olursak gerçekten Türk televizyon tarihi bakımından önemli bir gelişme olduğunu belirtmek gerekir. Show tv kanalının yaptığı en doğru adımlardan birisi olan 50 Cent hareketi, onlara harcadıklarından çok daha fazlasını getirdi.

Yine Show tv'den devam edecek olursak birçok Avrupa ülkesinde düzenlenen ve Türkiye'ye de değişikliğe uğrayarak gelen bir yarışma programıyla Show tv yönetimi kazanmaya devam ediyor. Yemekteyiz adlı programla tüm Türkiye'yi televizyon ekranlarına bağlayan bu program Yemekteyiz Bayram Özel bölümü ile de daha önceki 8 hafta boyunca yarışan en renkli yarışmacıları tekrar tv ekranına çıkardı. Hafta içi her gün yayınlanan ve her gün reyting rekorları kıran Yemekteyiz programına başvuru konusunda da kolaylık sağlayan Show tv yönetimi, Kurtlar Vadisi bittikten sonra Yemekteyiz ve Var Mısın Yok Musun programları ile sadece perşembe günü olan reyting rekorunu tüm haftaya yaydı.

Atv ile devam edecek olursak yeni yarışma programı ve başarılı birkaç dizisiyle ortalama çizgisini koruyor. Türkiye koşullarında yarışma programlarının alacağı reyting oranlarının farkında olan Atv yönetimi yeni başlattıkları Maceraya Katıl adlı yarışma programıyla 7 gün boyunca Avrupa şehirlerinde dolaşacak ve sokakta kendine takım arkadaşı arayacak yarışmacıları ağırlıyor. İspanya sokaklarında İngilizce bilen ve hadi yarışmaya katıl, Avrupa'yı gezelim dediğinde gelebilecek birini bulmak geçekten yarışmacılar için zor, bizler için eğlenceli olacağa benziyor.

Son olarak Kanal D bünyesinde yoluna devam edeceği söylentileri dolaşan Evim Evim Güzel Evim adlı program ve ünlü oyuncu Cem Davran bizlerle tekrardan buluşuyor gibi görünüyor. Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam edeceği söylentileri kulislerde dolaşırken biz de bu bilgiyi sizlere sunuyoruz...

Ne dersiniz, yaşanan küresel kriz Türk televizyonlarını daha mı hareketli kıldı sizce...

0 yorum

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.