| 0 yorum ]

İzmir doğumlu, ikiside öğretmen olan anne ve babanın tek çocukları olarak dünyaya gelen Nazan Öncel, kendine has üslubu ve ilginç parçalarıyla Türk pop dünyasında yerini edinmiş durumda. Türk pop dünyasındaki kalıcı yeri oldukça sağlam olan Öncel, Eski Türk Filmleri lezizliğinde yeni parçaları bulunan yepyeni bir albümüyle geri dönüyor.

Gözlerinizi kapattıktan sonra sevgilinizin omzuna yaslanarak, konuşmadan o anın büyüsünü hissederek dinleebileceğiniz Hatırına Sustum albümünde söz ve bestelerin tamamı Nazan Öncel'e ait.

Avrupa Müzik firmasının yapımcılığını üstlendiği albümde Nazan Öncel'in kaleminden tatlı-acı, hayatın içinden damıtılıp seçilmiş tam 11 parça yer alıyor. Nazan Öncel'i dinlemek ve ondaki bu muhteşem değişim ve gelişimi görmek sanıyoruz ki tüm Nazan Öncel sevenlerini memnun edecektir.

Söz ve beste konusunda üstün bir kabiliyeti olan Öncel, albümünü şu cümlelerle değerlendirdi... "‘insanın tek derdi aşk olmasa da kendimize bir iyilik yapalım ve mutluluk hakkımızı elden bırakmadan hayatımızda sevgiye ve sevmeye değer her şeye yer açalım”

Sanat yönetmenliğinin de Nazan Önel tarafından üstlenildiği ve söz ve bestelerin de yine Nazan Öncel'e ait olduğu Hatırına Sustum albümünde Öncel elbette ki yanlız değildi. Her şeyiyle kendi ürünü olan ve Öncel'in müzik kariyerindeki 10. albümü olan Hatırına Sustum'da Hakan Kurşun, Tufan Taş Janti ve Alper Erinç gibi birbirinden değerli müzisyenler de Öncel'e destek veriyor. Birbirinden değerli müzisyenlerin düzenlemede ve müziğin hazırlanmasında emeği geçtiği yeni albüm ise 27 Aralık ile Nazan Öncel sevenleriyle buluşuyor...

Nazan Öncel'in ağzında bir fermuar ile resmettiği albümün içeriği dolu dolu geliyorum diyor...

0 yorum

Yorum Gönder


Yazıyla Alakası Olmayan,Küfür Ve Argo İçeren Yorumlar Yayınlanmamaktadır.